Πρόσκληση στην Αγνή

Αγνή σε προσκαλώ επίσημα να ανοίξεις στο blog μου το θέμα βιβλίο γιατί είσαι η πλέον ειδική που γνωρίζω.



Το βιντεάκι το έβαλα για να σε ψήσω ...

Το σήριαλ που μου άρεσε

Δεν ξέρω γιατί κόλλησα με το True Blood. Ίσως γιατί μου φάνηκε ωραία η ιδέα οι άνθρωποι να πίνουν το αίμα των βαμπίρ για να φτιάξουν κεφάλι. Περιμένοντας τον 4ο κύκλο με αγωνία (στην χώρα μας δεν έχει παιχτεί ακόμα ο 3ος αλλά όποιος ψάχνει βρίσκει).



Χριστίνα σου αφιερώνω το βιντεάκι. Έχω πληροφορίες ότι το βλέπεις
κι εσύ το σήριαλ.

Γιατί τραβούν τα βρακιά τους;

Το βιντεάκι είναι ένα τραγούδι του Καζατζίδη, που προσωπικά μου είναι αδιάφορος, το "ξέρω νεκρούς". Επειδή δεν το είχα ακούσει, βλέποντας και τους αστυνομικούς να δέρνουν κόσμο κάθισα και το είδα. Ομολογώ έπαθα την πλάκα μου υψηλή τέχνη και άποψη. Δεν είμαι βέβαια ειδικός να το κρίνω γιατί τέτοιο επίπεδο δεν το έχω κακά τα ψέματα αλλά έμεινα με την απορία γιατί η αστυνομικός τρώει την μπανάνα και γιατί τα γκομενάκια τραβάνε τα στριγκάκια τους;  

                                    


Surfing Sheep

Αυτό το αρνί δεν θα το σούβλιζα το Πάσχα...

Israel Vibration - We a de Rasta

... για Πολιτική

Ξεκινάμε φυσικά με τα Παιχνίδια Πολιτικής και εδώ να μείνουμε το κεφάλαιο πολιτική το 'χουμε καλύψει πιστεύω (εμένα μου άρεσε περισσότερο η σφεντόνα και οι πρωθυπουργοί)- Συνεχίζουμε βέβαια με ένα μη πολιτικό κίνημα     μήπως και η λύση τελικά δεν βρίσκεται στην πολιτική και γλυτώσουμε κάποτε από δαύτη-......

Ακρως προσβλητικό άρθρο για την πόλη του Βόλου



austrianboysΣας αποστέλλουμε τη συγκεκριμένη επιστολή με αφορμή την έκδοση του περιοδικού “MAX” το οποίο εκδόθηκε μαζί με την εφημερίδα Goal το περασμένο Σάββατο στις 2-10-2010, έντυπα των οποίων την κοινή έκδοση αναλαμβάνει η εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ. Το συγκεκριμένο τεύχος περιλαμβάνει ένα άκρως προσβλητικό άρθρο για την πόλη του Βόλου και την ομάδα που την εκπροσωπεί στην Super League τον «Ολυμπιακό Βόλου» και μάλιστα το άρθρο αυτό προωθείται στο εξώφυλλο του τεύχους με τον ανατριχιαστικό τίτλο «...ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΕΛ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ...ΝΤΟΥ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ» !!!!!!!!! ένα τίτλος που παραπέμπει σαφώς με την φράση «...ντου μες την Αυστρία» ...σε πράξεις Βίας κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο και άκρως επικίνδυνο για νεαρά άτομα που θα διαβάσουν το συγκεκριμένο περιοδικό.
Οι εσωτερικές σελίδες τώρα του δήθεν αφιερώματος για την κόντρα Βόλου – Λάρισας (όπως τουλάχιστον διαφημίζονταν από το περιοδικό) ενόψει και του επικείμενου ποδοσφαιρικού ντέρμπυ περιέχουν ακόμα πιο προσβλητικό περιεχόμενο που προκαλεί αναγούλα και ανατριχίλα σε κάθε αναγνώστη με το ερώτημα που προκύπτει να είναι: γιατί τόσο μίσος και εμπάθεια για την όμορφη πόλη του Βόλου;.
athensclubΚάθε άλλο παρά αφιέρωμα δεν είναι, αφού παρουσιάζει τη γειτονική πόλη με παράδεισο και την ομάδα της με πρότυπο , ενώ την πόλη του Βόλου ότι χειρότερο μπορεί να φανταστεί ένας εχθρός της. Είναι απλά ένα εμετικό και μισαλλόδοξο άρθρο κατά της πόλης του Βόλου και των πολιτών της. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε μερικά αποσπάσματα:
«...συνεπώς έχω μάθει να μισώ το ΒΟΛΟ και το ΛΑΟ του όλο»
«...ο Βόλος είναι μια πόλη στη κεντρική Ελλάδα, Σήμερα κατοικείται από 123119 κατοίκους, 40000 καγκούρια, 25000 αλκοολικούς, άλλους τόσους ναρκομανείς, 8055 γνωστούς αγνώστους και αντίστοιχα ΜΑΤ, 6009 φοιτητές και 10000 αλβανούς, πακιστανούς, κινέζους, ρώσους και καρδιτσιώτες . Είναι όλοι τους κουνάβια!»
Αναφορικά με τον αρθρογράφο που είναι άντρας και υπογράφει με γυναικείο ψευδώνυμο "ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ". Μετά από διαδικτυακή έρευνα, το γραφείο τύπου των Austrian boys διαπίστωσε πως πρόκειται για άτομο που διαθέτει blog που εκφράζει φανατικά την υποστήριξη του στη ομάδα της ΑΕΛ και σε σύνδεσμο οπαδών της συγκεκριμένης ομάδας (http://maryfuckinmagdalene.blogspot.com), αρά πως θα μπορούσε να υπογράφει ένα αντικειμενικό άρθρο για τις δυο πόλεις και τις ομάδες του;
Επίσης απλά και μόνο για να αξιολογήσουμε την ποιότητα του συγκεκριμένου ατόμου αναφέρουμε ότι σε άλλη ιστοσελίδα του δημοσιεύει φωτογραφία με τα οπίσθια του!!!!! και παραδέχεται δημόσια ότι δεν έχει βρει την σεξουαλική του ταυτότητα. (http://www.myspace.com/mrs_mary_magdalene/photos/8372863#%7B%22ImageId%22%3A2847665%7D)
Με όλα αυτά θέλουμε να αναδείξουμε και να εκφράσουμε την απορία μας πως εσείς και η εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε έχει επιτρέψει την δημοσίευση ενός τέτοιου προσβλητικού άρθρου για μια ολόκληρη πόλη και συνεργάζεστε με ένα τέτοιο ανισόρροπο άτομο, μόνο έτσι μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε.
Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι καταρχήν μια δημόσια συγγνώμη από τη πόλη του Βόλου στο επόμενο τεύχος σας και σας ενημερώνουμε ότι σκεφτόμαστε να κινηθούμε νομικά απευθυνόμενοι καταρχήν σε γενικό εισαγγελέα άλλα και τον αθλητικό εισαγγελέα για το μήνυμα προώθησης βίας στο εξώφυλλο σας άλλα και για το προσβλητικό άρθρο απέναντι στη πόλη του Βόλου.
Την παραπάνω επιστολή την υπογράφουν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων των Austrian Boys με έδρα το Βόλο και Athens Fans με έδρα την Αθήνα.
Πηγή είδησης This is Volos.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ (στο περίπου)

Nassis (Νάσης,Θανασάρας,Θανάσης,Θάνος)








Ηλικία:40+  50-


Επάγγελμα:Οικιακά και ότι κάτσει.


IQ:80+ (ελπίζω).


Γραμματικές Γνώσεις:Μπήκα και στα ΤΕΙ αλλά δεν βγήκα


Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά Lower σε δύο χρόνια από τώρα. Γαλλικά τα                            ξέχασα.


Οικογενειακή κατάσταση:Μια χαρά.








Χόμπυ:Τα γρήγορα αυτοκίνητα (Να με προσπερνάνε).






το παλιό μέχρι το 2000












Το καινούριο από το 2000 ως τώρα
















και ο Speedy που στα 17 του χρόνια αποφάσισε να την κοπανίσει
από το σπίτι και μάλλον και από τον πλανήτη γενικότερα.





Culture - Do Something For Yourself

Next previous home