Περί ζωολογίας ο λόγος

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε μια τάση να εμπνεόμαστε από την φύση και πιο συγκεκριμένα από τα ζώα. Μέχρι και ο Χριστός μίλαγε για κάτι πρόβατα (απολωλότα ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά). Όλα σχεδόν τα ζώα σαν σύμβολα έχουν αναφερθεί κατά καιρούς αρνιά, βόδια, γάιδαροι, αετοί, γουρούνια, κροκόδειλοι, ιπποπόταμοι, κότες ... που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Σήμερα που βαριέμαι γενικότερα με τα πολιτικά βρήκα να γράψω κι εγώ μια χαζομάρα για τον γνωστό σκύλο Λουκάνικο που τον μάθαν σε όλο τον κόσμο από το διαδίκτυο. (το μπλογκ μου είναι γνωστό ότι είναι ημερολογιακού χαρακτήρα και δύσκολα θα βρεις απόψεις, νέες ιδέες και τέτοια. Κυριαρχούν τα cλopy paste που κατά καιρούς μου κάνουν κλικ για να τα βρίσκω και να τα βλέπω μαζεμένα όταν μου έρθει). Έτσι και τα παρακάτω είναι αρχειακά και μόνο.


Ο Λουκάνικος λοιπόν είναι ένας σκύλος σαν πολλούς άλλους, όχι ράτσας, από τους άλλους τους πολλούς τα γνωστά καπρόσκυλα ή ημίαιμα καλύτερα μην χαρακτηριστώ ρατσιστής και φασίστας.
Ο Λουκάνικος είναι μεν σκύλος, αλλά λίγο διαφορετικός από τους άλλους.

Από Nassis

   Σας ενημερώνω ότι από την σελίδα μου θα γίνεται αναφορά σε πρόσωπα που κάνουν πράγματα που μου αρέσουν καθώς και προϊόντων εμπορικών ή μη,καλοπροαίρετα και αφιλοκερδώς πάντα. Όποιος νομίζει ότι θίγεται και δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτό το Blog για οποιοδήποτε λόγο με ενημερώνει για να το φροντίσω και του ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη. 

Next previous home