Bubamara - Goran Bregovic

Πολύ μου άρεσε αυτό το βιντεάκι με σκηνές από την ταινία του Κουστουρίτσα Μαύρος γάτος, άσπρη γάτα ... Όλα ΩΠΑ ...


Zeitgeist 2011- Moving Forward (Ντοκιμαντέρ)






.








Το Zeitgeist: Moving Forward, του σκηνοθέτη Peter Joseph, είναι ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που παρουσιάζει την αναγκαιότητα μετάβασης από το σημερινό κοινωνικοοικονομικό νομισματικό μοντέλο που διέπει το σύνολο της παγκόσμιας κοινωνίας σε ένα βιώσιμο μοντέλο, την "Οικονομία Βασισμένη στους Πόρους".

Στην ταινία παρουσιάζονται απόψεις ειδικών επιστημόνων στους τομείς της δημόσιας υγείας, της ανθρωπολογίας, της νευροβιολογίας, των οικονομικών, της ενέργειας, της τεχνολογίας, των κοινωνικών επιστημών και άλλων, που δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τρέχουσα επιστημονική γνώση και τεχνολογία για να επιτύχουμε την αειφορία στον πλανήτη, την έξοδο από τη σημερινή κρίση και τελικά την ανάπτυξη ενός νέου πολιτισμού.

Η ταινία θα προβληθεί παγκοσμίως σε κινηματογραφικές προβολές, που θα διοργανωθούν από τα επιμέρους τμήματα του κινήματος. Οι προβολές αυτές θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 25 Ιανουαρίου 2011. Το Zeitgeist: Moving Forward είναι μία μη εμπορική ταινία και θα διατεθεί δωρεάν μέσω του διαδικτύου
Next previous home