Αναλύοντας την δήλωση Πάγκαλου προς τους Αγανακτισμένους.

Ο Θ.Παγκαλος σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής" αναφέρεται απαξιωτικά στο κίνημα των "Αγανακτισμένων" πολιτών το οποίο σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ερωτηθείς σχετικά απαντά ότι "Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook", καθώς φαίνεται ότι οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες δεν τον ανησυχούν ιδιαίτερα.

"Τα εύκολα όχι πολλές φορές ενώνουν πιο άνετα, απ' ότι τα πολύ πιο δύσκολα ναι" λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συνεχίζει: "δείτε την Αίγυπτο. Που οδήγησε το κίνημα του Facebook; Στην εδραίωση σκληρού στρατιωτικού ελέγχου στη χώρα. Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ' εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες".

Ο κ. Πάγκαλος καταλήγει λέγοντας ότι πολιτικό κίνημα θα σχηματιστεί όταν στο πανό, δεν βλέπουμε μια διαρκή άρνηση όπου τεράστια όχι δεσπόζουν και καταπίνουν τα πάντα, αλλά όταν δούμε μια ιδέα, για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες.

Τώρα εγώ πάλι ο χωρίς ιδεολογία και οργάνωση που βασίζομαι στο συναίσθημα και στην οργή όπως αυτός με σκιαγραφεί βρήκα μια ιστορία στο Φατσομπούκι (εδώ) προφανέστατα φανταστική αλλά έχει ενδιαφέρον να την διαβάσει κάποιος χαζός σαν εμένα.

Ιστορία της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας (Μπράβο σε αυτόν που το έγραψε!!)
by Theodoros Katis on Σάββατο, 28 Μάιος 2011 στις 7:37 π.μ.

Προωθώ ένα mail που μου έστειλαν :
Next previous home