Zabriskie Point (ταινία)


Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μικελάντζελο Άντονιόνι με τους: Μαρκ Φρέσετ, Ντάρια Χάλπριν, Ροντ Τέιλορ

Ο Μαρκ, ένας φοιτητής που καταζητείται από τις αρχές για το φόνο ενός αστυνομικού σε συμπλοκές εντός του πανεπιστημίου, διαφεύγει κλέβοντας ένα αεροσκάφος. Συναντάει στην έρημο την Ντάρια, μια φοιτήτρια που έχει επίσης εγκαταλείψει το αφεντικό της, έναν επιτυχημένο property developer.













Τρία πράγματα που πιθανόν δεν γνωρίζεις για το Zabriskie Point Πηγή: www.lifo.gr

The lobster (trailer)


Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου και σε σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου και του Γιώργου Λάνθιμου.

Στο κοντινό μέλλον, οι μοναχικοί άνθρωποι θα πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο θα βρίσκουν το ταίρι τους. Αν δεν τα καταφέρουν μέσα σε 45 ημέρες τότε θα γίνονται ζώα και θα επιστρέφουν στο δάσος.

Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Αγγελική Παπούλια, Αριάν Λαμπέντ, Λέα Σειντού, Μπεν Γουίσο, Ολίβια Κόουλμαν, Τζον Σι Ράιλι κ.α


Κυνόδοντας (ταινία)


Σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος
 Παραγωγή Γιώργος Τσουργιάννης Ηρακλής Μαυροειδής Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη
Σενάριο Γιώργος Λάνθιμος & Ευθύμης Φιλίππου Πρωταγωνιστές  Χρήστος Στέργιογλου,Μισέλ Βάλεϊ, Αγγελική Παπούλια, Χρήστος Πασσαλής, Μαίρη Τσώνη, Άννα Καλαϊτζίδου.

Στο επίκεντρο της ταινίας βρίσκεται μία οικογένεια, την οποία αποτελούν οι γονείς και τα 3 ενήλικα παιδιά τους, 2 κόρες κι ένας γιος, ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών. Τα παιδιά ζουν από τη μικρή τους ηλικία, ουσιαστικά, αιχμάλωτα στο ακριβό απομονωμένο σπίτι της οικογένειας, μετά από επιλογή των γονέων τους, μη έχοντας καμία επαφή με τον έξω κόσμο.


Next previous home