MSF-Οι 10 ιστορίες που σημάδεψαν το 2010


Μέσα από την εκστρατεία για την Πρόσβαση στα Βασικά Φάρμακα
οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα παρακολουθούμε στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις και τα βήματα που γίνονται για την πρόσβαση σε φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικές μεθόδους. Παρακάτω καταγράφονται οι 10 σημαντικότερες από τις εξελίξεις αυτές, 10 ιστορίες, 10 ξεχωριστές μαρτυρίες.

» Διαβάστε περισσότερα


ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ

Όπερα Αντιγόνη

Όπερα «Αντιγόνη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Μια παράσταση όπερας, μια βραδιά τέχνης και ανθρωπισμού. Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή ανεβαίνει σε απόδοση του δημιουργού Θεόδωρου Στάθη, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Lee Breuer και με τη συνοδεί&! alpha; της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ανεβαίνει στις 30 Μαρτίου 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών . Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των προγραμμάτων αντιμετώπισης του υποσιτισμού των ΓΧΣ.
Περισσότερες πληροφορίες

Κάθε πόντος ένα δώρο ζωής
Κάθε πόντος ένα δώρο ζωήςΗ ΚΑΕ ΠΑΟ υποστηρίζει τους ΓΧΣ. Κάθε πόντος αναμέτρησης και μια μικρή νίκη στη μάχη κατά του υποσιτισμού που απειλεί κάθε χρόνο εκατομμύρια παιδικές ζωές. Αγώνες με ιδιαίτερο νόημα, αγώνες χωρίς παράταση που δίνουν ελπίδα ζωής σε χιλιάδες παιδιά. Μάθετε περισσότερα…


Έβρος-ένα οικογενειακό ταξίδι με διαφορετικό προορισμό
Μια 5μελής οικογένεια από το Αφγανιστάν, ένα ταξίδι μακρύ με προορισμό την ελευθερία και ενδιάμεση στάση κάποιο κέντρο κράτησης. Μια δυνατή μαρτυρία από το κέντρο συνοριακής φύλαξης στο Τυχερό του Έβρου, όπου οι ΓΧΣ λειτουργούν πρόγραμμα για τους μετανάστες. «H πιο αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή για τους ανθρώπους που κρατούνται ….θα ήταν η «ελευθερία», αλλά… η «ελευθερία» δε συνταγογραφείται…» Συνεχίζεται

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PHOTO ALBUM ΣΤΟ FACEBOOK
Έβρος-ένα οικογενειακό ταξίδι με διαφορετικό προορισμό

Η ομάδα F2F των ΓΧΣ ταξιδεύει στην ΕλλάδαΗ ομάδα F2F των ΓΧΣ ταξιδεύει στην Ελλάδα
Η ομάδα ενημέρωσης των ΓΧΣ Face to Face ταξιδεύει στην Ελλάδα. Σπάρτη και Λάρισα οι πρώτοι σταθμοί με παράλληλες εκδηλώσεις ενώ ακολουθούν Βόλος, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Τρίκαλα.
Για περισσότερες πληροφορίες

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook

στηρίξτε μαςσυμμετοχή σε αποστολήmsf.gr
Next previous home