Άνοιξε και το κλειστό επάγγελμα του διαδηλωτή στην Ελλάδα.

"Άνοιξε και το κλειστό επάγγελμα του διαδηλωτή στην Ελλάδα". Όχι δεν είναι δική μου η ατάκα, την άκουσα στην εκπομπή "Διαγωγή Μηδέν" του φίλου μου του Κώστα Ανέστη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Του Χωριού Μου (13.00-14.00) και μου έφτιαξε το κέφι. Χάρηκα για την επιτυχία της διαδήλωσης είναι αλήθεια, παρόλο που δεν παρεβρέθηκα δηλώνοντας ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ για να πάω στη διαδήλωση των απλών αγανακτισμένων Ελλήνων. (Σήμερα θα παραβρεθώ, γιατί η συνέχεια έχει μεγαλύτερη αξία πιστεύω). 





Ενδιαφέρον είχε και η κάλυψη της διαδήλωσης από τα media από τους φίλους μας μη αγανακτισμένους δημοσιογράφους που όσο να πεις μια αμηχανία την είχαν στην μετάδοση της είδησης. (Η φώτο είναι από το αρχείο και δεν αναφέρομε σε αυτούς που απεικονίζονται  γιατί είναι και πολλοί άλλοι, απλά αυτή την φώτο είχα πρόχειρη).








Αίσθηση μου προκάλεσε και η ησυχία που είχε και η πλατεία απέναντι από το σπίτι μου που είναι κατακλυσμένη πάντα από τους γνωστούς Έλληνες "Χαϊβανέρος" που επαναστατημένοι πίνουν τον φραπέ τους με τις ώρες και λέω δεν μπορεί κάτι κινείται επιτέλους.


Ελπίζω σε καλή συνέχεια της προσπάθειας, τώρα δε που αποδείχθηκε και ότι το γνωστό σύνθημα με τους Ισπανούς ήταν "Ράδιο Αρβύλα" και να μην ήταν αυτός ο κύριος λόγος της μάζωξης. Άντε παιδιά γερά, να προχωράμε και σε έργα μήπως και είμαστε οι πρώτοι που θα φέρουμε Δημοκρατία σε κάποια χώρα του πλανήτη, κανονική όχι σαν αυτή που μας λανσάρουν και δεν ντρέπονται... 


Σχετικές Αναρτήσεις:

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Να μαζευτούμε να πάτε ...

Ιντιγνάδος Vs "Χαϊβανέρος"

Ισπανική Επανάσταση - José Luis Sampedro (Βίντεο)

ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ (Βίντεο)



  Αυτό το βιντεάκι παραδόξως ξέχασα να το προσθέσω στο αρχείο μου (το βρήκα στο πρόχειρο του μπλογκ). Το άλλο παράδοξο είναι το πως παίζει ακόμα στο "Γιουτιούμπι" γιατί η πολιτική των εκεί ηλιθίων είναι η γνωστή, αν κανένα βίντεο δείχνει κανένα βυζί ανεξάρτητα με το θέμα  "το τρώει η μαρμάγκα". Καλού κακού το έχω κατεβασμένο στον δίσκο μου και αν χρειαστεί θα τo ανεβάσω στα βίντεο του Blogger.



ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 5-1 25/05/2011 (playoffs)






ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 5-1

Next previous home