Διαψεύδει τα περί δημοψηφίσματος ο Πεταλωτής...

«Δεν υπάρχει απόφαση, ούτε σκέψη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για συγκεκριμένο θέμα μπλα μπλα μπλα...» μας είπε ο Πεταλωτής .


Εδώ κι εγώ θα συμφωνήσω. Γιατί να γίνει δημοψήφισμα για ένα αποτέλεσμα που είναι γνωστό; Άλλωστε εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε πείρα σε τέτοιες δημοκρατικές πρακτικές ... Άσε που μπορεί και να παραπλανηθούμε και να νομίζουμε πως έχουμε και δημοκρατία στην Ελλάδα. Και στα αφεντικά μετά τι θα πούμε; Αυτά αποφάσισαν, σε αυτή την φάση, συναίνεση τι δημοψηφίσματα και μαλακίες είναι αυτά...  

Δήλωση Μαρίας Δαμανάκη

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες».


Άχ Μαρία Μαρία τι έγινε ξύπνησες; Εκεί που μας πας εσύ και η παρέα σου η επιστροφή στην δραχμή θα είναι επιτυχία. Εδώ ο κόσμος μαθαίνει την ισοτιμία με το γρόσι...Ιντιγνάδος Vs "Χαϊβανέρος"


  Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά μάλλον οι "Χαϊβανέρος" θα είναι και πάλι πλειοψηφία κατακλύζοντας όλες τις πλατείες  της Ελλάδας . Χαλαρά....
Δια το τυπικόν τον όρο "Χαϊβανέρος" και την φώτο τα έκλεψα από τον πρκλς.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Να μαζευτούμε να πάτε ...  Να μαζευτούμε να πάτε φίλοι αγανακτισμένοι ή καλύτερα νεοαγανακτισμένοι, μια και μας την είπαν και οι Ισπανοί... επιβάλλεται... σας εύχομαι ολόψυχα να μαζευτείτε και 100.000 κόσμος (ποσοστό Ελλήνων 1%).

Μην ξεχάσετε και τις σφεντόνες γιατί όπως λέει και ο Τζιμάκος τα περιστέρια μπορεί να είναι ποντίκια με φτερά αλλά στην κατσαρόλα γίνονται νοστιμούλια τα άτιμα....  
Εγώ λυπάμαι δεν θα ρθω γιατί δεν βλέπω κανένα αγανακτισμένο... τουλάχιστον σαν και μένα. Εντάξει μπορεί και να μαζευτείτε χιλιάδες και να σας δείξουν και τα media. Μπορεί και να γνωριστείτε να αλλάξετε ιδέες και απόψεις, όμως δεν θα πάρω... ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.
Next previous home