Πρόκειται για μια πολίτικη συνταγή (την μάθαμε στόμα με στόμα από θείες, μαμάδες κλπ) που πέρα από την νοστιμιά που είναι εγγυημένη προσφέρει και πολλά πλεονεκτήματα στους μη έμπειρους μαγείρους για να φάνε τελικά φαγάκι και να μην καταλήξει κάρβουνο στα σκουπίδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοσχαρίσιες ή χοιρινές μπριζόλες. Προτείνω μοσχαρίσιες γιατί με αυτή την συνταγή μαλακώνει το κρέας και ακόμα μια μπριζόλα "σόλα" θα γίνει λουκούμι. Το πλεονέκτημα αυτής της συνταγής εκτός του ότι όσο σκληρό και να είναι το κρέας γίνεται λουκουμάκι το άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ακόμη και να το ξεχάσεις στο φούρνο και γίνουν οι πατάτες κάρβουνο το κρέας μάλλον θα το φας γιατί η μπριζόλα προστατεύεται, όπως θα δείτε παρακάτω στην παρασκευή. Το πολύ πολύ να καεί η τριμμένη φρυγανιά που έχει από πάνω. |
ΥΛΙΚΑ: