Η Bild βλέπει μέχρι και πραξικόπημα στην Ελλάδα

Τι έγινε ρε παιδιά; Με τους μπαχαλάκηδες καθάριζαν τα ΜΑΤ και τώρα με τους ειρηνικούς αγανακτισμένους θα στείλει η Μέρκελ το 4ο Ράιχ να μας κάνει ντα ντα;


Μα που θα φτάσει πια η ξεφτίλα τους;


η είδηση από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Αλλα έγραφε η έκθεση της CIA για την κρίση στην Ελλάδα, άλλα διάβασαν οι συντάκτες της γερμανικής εφημερίδας Bild. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι ενώ οι πληροφορίες της CIA, που δημοσίευσε σε αποκλειστικότητα το protothema.gr, έκαναν λόγο για ταραχές και βιαιοπραγίες στη χώρα μας, οι γερμανοί δημοσιογράφοι έφτασαν να μιλούν για τον κίνδυνο πραξικοπήματος!
Αναλυτικά το δημοσίευμα της Bild γράφει ότι η CIA προειδοποιεί για «ανεξέλεγκτες καταστάσεις στη χρεοκοπημένη χώρα» και πως είναι ορατό το ενδεχόμενο ακόμα και πραξικοπήματος!
Στο ίδιο άρθρο γίνεται εκτενής αναφορά και στην εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας και τονίζεται ότι ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων έχει προειδοποιήσει για καταστάσεις που θα θυμίζουν εμφύλιο πόλεμο.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Bild έκανε για ακόμα μία φορά τον γύρο του κόσμου μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ φιλοξενήθηκε επίσης σε πολλές τουρκικές ιστοσελίδες και εφημερίδες.

3 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

πω πω, τι κοσμοσυρροή ειν τούτη; πατείς με πατώ σε! τι θα γίνει κολλητέ μ εκείνο το βιντεάκι; κάνε ένα μπρέικ απ τα κεράσματα, θα ξεμείνεις από γλυκά με τόσους καλεσμένους! Άντε να φωτιστώ κι εγώ εν τω μέσω της νυκτός!
ΥΓ το dailymotion δουλεύει;

Nassis είπε...

Δούλευε μέχρι που κάποια στιγμή κράσαραν και δείχναν από λίγο.

Summertime Blues είπε...

κι εδώ έγινε ένα νταχτιριντί αλλά τώρα συνήλθε η κατάσταση, λοιπόν, λοιπόν;

Next previous home