Άνοιξε και το κλειστό επάγγελμα του διαδηλωτή στην Ελλάδα.

"Άνοιξε και το κλειστό επάγγελμα του διαδηλωτή στην Ελλάδα". Όχι δεν είναι δική μου η ατάκα, την άκουσα στην εκπομπή "Διαγωγή Μηδέν" του φίλου μου του Κώστα Ανέστη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Του Χωριού Μου (13.00-14.00) και μου έφτιαξε το κέφι. Χάρηκα για την επιτυχία της διαδήλωσης είναι αλήθεια, παρόλο που δεν παρεβρέθηκα δηλώνοντας ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ για να πάω στη διαδήλωση των απλών αγανακτισμένων Ελλήνων. (Σήμερα θα παραβρεθώ, γιατί η συνέχεια έχει μεγαλύτερη αξία πιστεύω). 

Ενδιαφέρον είχε και η κάλυψη της διαδήλωσης από τα media από τους φίλους μας μη αγανακτισμένους δημοσιογράφους που όσο να πεις μια αμηχανία την είχαν στην μετάδοση της είδησης. (Η φώτο είναι από το αρχείο και δεν αναφέρομε σε αυτούς που απεικονίζονται  γιατί είναι και πολλοί άλλοι, απλά αυτή την φώτο είχα πρόχειρη).
Αίσθηση μου προκάλεσε και η ησυχία που είχε και η πλατεία απέναντι από το σπίτι μου που είναι κατακλυσμένη πάντα από τους γνωστούς Έλληνες "Χαϊβανέρος" που επαναστατημένοι πίνουν τον φραπέ τους με τις ώρες και λέω δεν μπορεί κάτι κινείται επιτέλους.


Ελπίζω σε καλή συνέχεια της προσπάθειας, τώρα δε που αποδείχθηκε και ότι το γνωστό σύνθημα με τους Ισπανούς ήταν "Ράδιο Αρβύλα" και να μην ήταν αυτός ο κύριος λόγος της μάζωξης. Άντε παιδιά γερά, να προχωράμε και σε έργα μήπως και είμαστε οι πρώτοι που θα φέρουμε Δημοκρατία σε κάποια χώρα του πλανήτη, κανονική όχι σαν αυτή που μας λανσάρουν και δεν ντρέπονται... 


Σχετικές Αναρτήσεις:

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Να μαζευτούμε να πάτε ...

Ιντιγνάδος Vs "Χαϊβανέρος"

Ισπανική Επανάσταση - José Luis Sampedro (Βίντεο)

2 σχόλια:

maria είπε...

απιστευτη η ατακα του φιλου σου! :) χαιρομαι που θα κατεβεις στην πλατεια μαζι τους! και πραγματικα μακαρι να εχει συνεχεια η προσπαθεια και εργα φυσικα! καλημερα :)

Nassis είπε...

δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν βαριέμαι και αφόρητα γιατί τα απολιτικ κινήματα δεν είναι καινούρια για μένα. Στη δεκαετία του 80 στα ΤΕΙ μικρότερης εμβέλειας βέβαια με τον ίδιο ενθουσιασμό ξεκίναγαν και στο τέλος μια τρύπα στο νερό. Και πολύ φοβάμαι και ότι κι εδώ κάτι τέτοιο θα παίξει και θα μείνουμε οι ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ να τα λέμε και οι υπόλοιποι θα γυρίσουν στις επαναστατικές των "Χαίβανέρος" κάνοντας κατάληψη στις πλατείες πίνοντας τον φραπέ τους. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις ... ίσως να ήρθε η ώρα γι αυτό παρόλο που τους τα χώνω λίγο περνάω και από εκεί...

Next previous home