Καλό Ταξίδι "ΠΟΝΤΙΕ"


Καλό δρόμο Γιάννη ... στο τελευταίο ταξίδι

Τα τραγούδια αυτή τη φορά θα σου τα βάλω εγώ. Ξέρω ότι θα σου αρέσουν...



Το αγαπημένο σου κουκλάκι...

Η είδηση στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Έπεσε νεκρός στην Ιάσονος!
03 Μαΐου 2011

Σοκ υπέστησαν χθες διερχόμενοι από κεντρική διασταύρωση του Βόλου στη θέα ενός άντρα, ο οποίος ενώ βάδιζε αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο δρόμο.

Πρόκειται για τον 51χρονο Γιάννη Γεωργιάδη, γνωστό ιδιοκτήτη τουριστικού λεωφορείου, ο οποίος πιθανότατα υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που προχωρούσε κοντά στη διασταύρωση της οδού Ιάσονος με Ιωλκού. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε ακαριαία στο σημείο. Οι γιατροί τέθηκαν σε αυξημένη ετοιμότητα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να επαναφέρουν στη ζωή τον άτυχο 51χρονο. Δυστυχώς όμως ο θάνατος είχε επέλθει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν χάσει τις αισθήσεις του άτυχος 51χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, επικοινώνησε με το κινητό του τηλέφωνο με την κόρη του, λέγοντάς της ότι δεν αισθανόταν καλά και είχε έντονο πόνο. Κανείς όμως δεν πρόλαβε να τον βοηθήσει.
Ο Γιάννης Γεωργιάδης ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στο Βόλο. Συνεργάζονταν επί μία 20ετία με όλα τα τουριστικά γραφεία της Μαγνησίας στη διοργάνωση εκδρομών. Επρόκειτο για έναν πολύ δραστήριο επαγγελματία, αγαπητό στον κλάδο του και ιδιαίτερα προσιτό. Το ξαφνικό άγγελμα του θανάτου του πάγωσε τους φίλους και συναδέλφους του, που δεν μπορούν να πιστέψουν τον τόσο απροσδόκητο χαμό του.
Ο άτυχος 51χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Χθες το απόγευμα, όπως συνήθιζε όταν δεν ήταν σε πρόγραμμα εκδρομής, είχε προγραμματίσει συνάντηση με τους φίλους του σε παραλιακό καφέ. Στάθμευσε το Ι.Χ του στο λιμάνι του Βόλου, δυστυχώς όμως λίγα μέτρα πιο πάνω, στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος με Ιωλκού, σωριάστηκε νεκρός προδομένος πιθανότατα από την καρδιά του. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η κόρη του έντρομη έσπευσε αμέσως προς βοήθεια, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε τον πατέρα της ζωντανό, αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διακριβώσει η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Η κηδεία του άτυχου 51χρονου θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα.

*Δεν μπορείτε να κάνετε σχόλια σε αυτή την ανάρτηση.
Next previous home