Νέα του Βόλου (Ανάρτηση από την Φοίβη)

28 Σεπτεμβρίου 2010 10:05
Η βασίλισσα της Ισπανίας σε τσιπουράδικο
Εκπληκτοι έμειναν οι θαμώνες του παραδοσιακού τσιπουράδικου «Παπαδής» στην παραλία του Βόλου, όταν χθες το μεσημέρι αντίκρισαν τη Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία να πίνει τσίπουρο μαζί με τη συνοδεία της.

Η Βασίλισσα με την παρέα της κάθισε στο τσιπουράδικο και γεύτηκε παραδοσιακούς μεζέδες. Όπως μετέφερε στους εργαζομένους και στον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου είχε επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια το Βόλο μαζί με τον αδελφό της, τέως μονάρχη της Ελλάδας, όμως η τωρινή της επίσκεψή την ενθουσίασε, όπως δήλωσε.
Μαζί με την πολυμελή συνοδεία της, που σχεδόν γέμισε το κατάστημα, παρέμειναν στο κατάστημα από τις 3 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα και γεύτηκαν οστρακοειδή και πεσκανδρίτσα (μπρασκοουρές), ενώ ολοκλήρωσαν το γεύμα τους με φρουτοσαλάτες.
Ιδιαίτερα απλή η Βασίλισσα Σοφία, η οποία εμφανίστηκε με σπορ ντύσιμο, δεν αρνήθηκε στον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία.
Μόλις η ίδια και η παρέα της ολοκλήρωσαν το γεύμα τους κατευθύνθηκαν στην Πορταριά, καθώς η Βασίλισσα της Ισπανίας διαμένει σύμφωνα με πληροφορίες σε κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.


Συντάκτης: Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

2 σχόλια:

Φοίβη είπε...

Kι οι υπόλοιποι τσιπουράδες της παραλίας σκύλιασαν! Πιφ! Βασιλικές επιλογές! εγώ θα πήγαινα στο Γιώργο το Γιωργάρα η καλύτερη σχάρα της περιοχής ή έπειτα ατο Διονύση. αλλά θα μου πεις τί ξέρουν οι πτωχοί γαλαζοαίματοι; anyway...

Λάμπρος είπε...

Συμφωνώ με Φοίβη αλλά εγώ θα πήγαινα προς Ν.Ιωνία στα πραγματικά τσιπουράδικα και όχι στα τουριστικά της παραλίας. Πολύ καλή επιλογή τα βιντεάκια με Sex Pistols.

Next previous home